Bilhandlare Norrköping

För en trygg och säker bilaffär

Sälja bil

Sälj bilen till oss

När man ska sälja sin bil privat är det en ganska tidskrävande och krånglig historia. Man måste ta bra bilder på bilen, annonsera, vara påläst om bilens funktioner för kunna svara på frågor och såklart visa upp den för alla intressenter. Vi har ett betydligt enklare alternativ! Sälj den till oss så är problemet ur världen. Vi tar enkelt hand om hela processen tills du har pengarna på ditt konto.

Vår arbetsprocess

Vi har stora kunskaper och erfarenhet att köpa och sälja begagnade bilar. Vi har väl utarbetade rutiner för en enkel och smidig bilaffär. När vi får in en bil gör vi först en noggrann fordons- och historikkontroll. När vi bedömer den som godkänd enligt våra kriterier räknar vi ut ett prisförslag baserat på bilmärke, modell, miltal och skick. Prisförslaget presenteras för bilägaren att ta ställning till. Om och när priset har godkänts gör vi affär och pengarna betalas till ägarens konto. Enklare kan det inte bli!

Sälj din bil hos oss

När du ska sälja din bil i Norrköping är du varmt välkommen att höra av dig till oss så tar vi en titt på din bil och ger dig ett pris. Kontakta oss för en enkel och lönsam bilaffär!

Vi säljer din bil